Hey vakman!

KOM BIJ ONS WERKEN! BEKIJK ONZE VACATURES VOOR TIMMERMAN, VOORMAN TIMMERMAN EN WERKVOORBEREIDER.

Wij bouwen met passie aan

Uw droomhuis

Landelijke woningen, moderne woningen, villa’s, we bouwen met passie aan uw droomhuis. We leveren vakwerk waar we met recht trots op zijn. Graag denken we actief met u mee. Om te beginnen bij de conceptfase, hier zijn keuzes bepalend voor uw droomhuis. Als aannemer willen we onze kennis met u delen en begeleiden van concept tot oplevering. Hierbij hechten we veel waarde aan het maken van heldere afspraken en duidelijke communicatie.

IDEE
In deze fase staat nog veel in de startblokken. Veel kan er dan nog anders uitgevoerd worden zonder dat dat wezenlijk meer kost. Gewoon door zoveel mogelijk zaken doordacht te hebben. Tekeningen, details, constructie-berekeningen, wij verzorgen het allemaal!

KWALITEIT
Een begrip voor uw nieuwe woning! Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken met het oog op een sluitende begroting. Uw droomhuis kan er jaren tegenaan, dat beloven wij!

HELDERE AFSPRAKEN
Wanneer blijven alle afspraken ongewijzigd tijdens de bouwperiode? NOOIT. En daar zijn dan ook altijd kosten aan verbonden, meer of minder. Het is echter wel een verschil hoe hierover gecommuniceerd wordt. Wij houden het graag helder, desnoods per dag, week of maand. Zodat het overzichtelijk blijft. Helder dus.