Hey vakman!

KOM BIJ ONS WERKEN! BEKIJK ONZE VACATURES VOOR TIMMERMAN EN VOORMAN TIMMERMAN.

Praktisch en duurzaam

Agrarisch Bouwen

Elke agrariër ziet graag praktische en duurzame oplossingen. I&B Allroundbouw is daarin uw ideale partner. Met onze ervaring in de agro-sector bouwen we voor de meest uiteenlopende agrariërs veestallen, kippenschuren, opslagloodsen, werktuig-bergingen en veel meer. Bij elk project proberen we in een vroeg stadium al in te stappen. Zo kunnen we op een effeciente wijze de juiste keuzes maken voor uw locatie. We zijn dus meer dan alleen een aannemer. We vinden het belangrijk om kosten te reduceren en kwaliteit te leveren.

IDEE
In deze fase staat nog veel in de startblokken. Veel kan er dan nog anders uitgevoerd worden zonder dat dat wezenlijk meer kost. Gewoon door zoveel mogelijk zaken doordacht te hebben. Tekeningen, details, constructie-berekeningen, wij verzorgen het allemaal!

KWALITEIT
Een begrip voor uw nieuwe object! Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken met het oog op een sluitende begroting. Uw gerealiseerde object kan er jaren tegenaan, dat beloven wij!

HELDERE AFSPRAKEN
Wanneer blijven alle afspraken ongewijzigd tijdens de bouwperiode? NOOIT. En daar zijn dan ook altijd kosten aan verbonden, meer of minder. Het is echter wel een verschil hoe hierover gecommuniceerd wordt. Wij houden het graag helder, desnoods per dag, week of maand. Zodat het overzichtelijk blijft. Helder dus.

Agrarische loods

Agrarische loods

Achterberg

Bomenloods

Bomenloods

Herveld

Agrarische Hal

Agrarische Hal

Achterberg

Agrarische Hal

Agrarische Hal

Opheusden